Capitolul 7- Reunirea-Familia regala

                                                Capitolul 7

                                                                   Reunirea-Familia regala

Caroline Katherine York statea in fata unui castel impunator ,usile cele mari se deschisera si in fata printesei aparu o gradina imensa in care 5 servitori asteptau venirea ei.

-Alteta,bine ati venit! spuse-ra toti in cor facand o plecaciune.

-Ridicativa va rog,spuse Caroline rusinata.

-O sa o conduc eu la alteta Sa Maria Katherine,adauga Klaus si facandu-I semn sa o ia inainte pe prima usa pe care acesta o deschise.

Urcara o scara de marmura pana cand ajunsera intr-un hol imens,acolo la intrarea intr-o camera stateau de paza niste vrajitori cu armuri si sabii,defapt cred ca erau cavaleri.

  -Sunt impreuna cu printesa Caroline Katherine York si am permisiunea de a intra! spuse poruncitor Klaus.

Acestia se uitara la Caroline cateva secunde si o lasa sa intre impreuna cu Klaus.

In fata era o masa imensa la masa , intr-un tron statea o femeie invarsta ,in dreapta ei era un scaun liber,probabil pentru ea ,in stanga ei statea o fata frumoasa ,chiar fuarte frumoasa,cu parul auriu a fel ca el ei si cu ochii verzi patrunzatori, in celelalte scaune erau si alti barbati si femei care nu pareau asa de interesanti.

-Buna ziua alteta! spuse Klaus apasat facand o reverenta.

-Buna ziua ! spuse si Caroline.

-Intra-ti dragilor! Luati loc! Spuse femeia de pe tron.

Caroline se aseja unde ii arata femeia care si se uita la ea.Acum o vedea mai bine,avea parul auriu,ochii albastri si semana mult cu Caroline.

Probabil era bunica ei,iar cea din fata ei era sora ei?

-Domnule Klaus spui ca dumneaei este printesa pireduta,adica nepoata me Katherine Caroline York.Am inteles de la judecatorul Curtii ,sper ca nu este o gluma.Stiti dupa ce am primit de atatea ori veste ca au gasit-o pe nepoata mea ,nu mai stiu daca intradevar o vom gasi vreodata.

-Aveti incredere in mine.Va spun ea este nepoata dumneavoastra,spuse Klaus hotarat ridicanduse in picioare si facand o plecaciune.

-Ia loc.

-Ma scuzati ca sunt nepoliticoasa ,spuse o fata cu parul negru care statea exact langa Klaus.Dar putem vedea semnul domnisoarei?

-Ai dreptate Elisabeth vreau sa vad semnul ,spuse aceasta poruncitor.

-Caroline arata-I semnul ,spse Klaus plictisit.

Caroline se ridica in picioare si isi dadu parul intr-o parte. Semnul in forma de semiluna stralucii pe gatul ei luandu-le privirea celor din sala.

Caroline statea in pat ,uitandu-se pe fereastra .Era o camera superba,ferestrele erau mari,patul era asezat undeva in mijloc ,in toata camera predominau culorile alb,bej si uneori rosu.

Simt ca uit de cineva sau de ceva…dar nu stiu de cine.Parca ar trebui sa multumesc cuiva pentru toate astea ,dar cui?

Caroline statea in pat si se gandea cand o servitoare o anunta ca e ora cinei.Cina decurse bine,doar ca Caroline avuse nevoie de cele mai bune maniere ale ei pentru a nu se face de ras,si iar simtea ca ar fi vrut sa mai fie cineva aici darn u stia cine.Ea se ridica de la masa si se duse in camera unde adormii.

Oare ce face?Oare s-a acomodat ?Parca o cunosc de ani de zile, nu stiu de ce am sentimental ca se va intampla ceva rau daca plec…Nu Klaus! Nu trebuie sa gandesti asa! Ea nici macar nu isi mai aduce aminte de tine! Nu mai are cum sa isi aduca minte de tine cand familia ei ia sters memoria!

Klaus mergea cu capul aplecat spre padurea intunecata.Era cea mai periculoasa padure din toata lumea.Dar nu il speria.

Copacii erau ca niste solddati care pazeau parca o comoara,iar luna stralucea cu atata putere incat parca iti lua ochii.

Trbuie sa gasesc Sfantul Graal negresit! Altfel lumea asta va ajunge o ruina! Dar unde poate fi? De unde sa incep? Si cum adica “Urmeaza intotdeauna linia trandafirilor”?

Reclame

5 comentarii la “Capitolul 7- Reunirea-Familia regala

  1. dragutz capitol !! de unde ai luat chestia asta cu sfantul graal negresit ?? urmeaza intotdeauna linia trandafirilor cuvintele astea ma pun in dilema..ma fac curioasa !!:))

    • Pai Sfantul Graal este un mit , se spune ca este un pocal din care daca bei primesti viata vesnica,ceva de genul. Este un mit foarte vechii. Si in Codul lui Da vinci se spune despre acesta, poti cauta pe net pentru a te informa mai multe. Si daca vrei sa afli mai mute te poti uita chiar la Codul llui Da vinci este foarte interesant si iti explica pe larg multe lucruri reale si mituri.

      Multumesc! :*:*:* Pupici

  2. faza cu sfantul graal este si in mitul regelui arthur si al lui merlin e frumoasa legenda dar si tu ai inbinato extrem de frumos in povestea ta ai multa imaginatie bravo

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s